MENUER
DELEMENU
11 retter, serveret family-style til hele bordet 595,-
-
RULIANO SKINKE - 24 MDR. LUFTTØRRET SKINKEFra ”Ruliano” i Parma
-
BACCALAsaltet torsk, grillet focaccia, oliven gremolata (G)(L)
-
ARANCINItrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
-
BURRATAtomat, basilikum, balsamico, pinjekerner (L)
-
TUNTATARpeberfrugt, kapers, chili, pane carasau (G)
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
-
RAVIOLImed ricotta og spinat, broccoli, zucchini, trøffel (G)(L)
-
MAFALDINEsalsiccia, friggitelli, palmekål, parmesan (G)(L)
-
-
GRILLET LAMMEKRONEbrødkrummer, lammesky, broccolini (G)
-
SALATgrønne bønner, cannellini bønner, oliven, pesto (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, kirsebær (L)(N)
-
-
- Vinmenu 4 glas 400 incl filtreret vand -
SÆSONMENU
4 retter, serveret individuelt til hele bordet 445,-
-
TATARpå Danske tyrehjerte tomater & tun, merian, cherrytomat coulis, pistacie (N)
-
-
SPAGHETTIpesto, bagt San Marzano tomat, tomatsauce, Parmesan (G)(L)
-
-
LAMMEKRONErosmarin crumble – tomat chutney, lammevinaigrette med tomat, oliven (G)
-
KARTOFLERParmesan-aioli, pepperoncino, rosmarin (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, kirsebær (L)(N)
-
-
Vinmenu 3 glas 350 incl filtreret vand
JULEMENUER
12. november – 23. december
JULEMENU
11 retter, serveret family-style til hele bordet 595,-
-
RULIANO SKINKE, LUFTTØRRET 24 MDR.fra ”Ruliano” i Parma
-
ARANCINItrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
BACCALApolenta, grønne oliven (L)
-
-
RØGET LAKSstracciatella, druer, pistacie (L)(N)
-
RØDBEDEgedeost, solbær gastrik, valnødder (L)(N)
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
(TILFØJ SORT VINTER TRØFFEL 50,-)
-
-
RAVIOLI MED RICOTTA OG SPINAThasselnødder,brunet smør, salvie, sort vinter-trøffel (G)(L)(N)
-
MEZZE RIGATONIanderagout, parmesan, taggiasca oliven (G)(L)
-
-
GRILLET LAMMEKRONEbrødkrummer, lammesky, broccolini (G)
-
SALATkål, figner, æbler, grov sennep
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, brombær (L)(N)
4 RETTERS JULEMENU
4 retter 575,- Serveres individuelt til hele bordet
-
OKSETATARparmesan, mayo, sprøde kartofler, sort vinter-trøffel (L)
-
-
RAVIOLI MED RICOTTA OG SPINAThasselnødder,brunet smør, salvie, sort vinter-trøffel (G)(L)(N)
-
-
ANDEBRYSTgræskar, cime di rape, druer, trøffelsauce
-
KARTOFLERpecorino, rosmarin (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, brombær (L)(N)