SELSKABSMENUER I JULEN
DELEMENU
11 retter, serveret family-style til hele bordet 595,-
-
RULIANO SKINKE, LUFTTØRRET 24 MDR.fra ”Ruliano” i Parma
-
BACCALAsaltet torsk, polenta, oliven gremolata (G)(L)
-
ARANCINItrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
-
RØDBEDEgedeost, solbær gastrik, valnødder (L)(N)
-
RØGET LAKSstracciatella, druer, pistacie (L)(N)
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
(TILFØJ SORT VINTER TRØFFEL 50,-)
-
-
RAVIOLI MED RICOTTA OG SPINAThasselnødder,brunet smør, salvie, sort vinter-trøffel (G)(L)(N)
-
MEZZE RIGATONIanderagout, taggiasca oliven, parmesan (G)(L)
-
-
GRILLET LAMMEKRONEbrødkrummer, lammesky, broccolini (G)
-
SALATkål, figner, æbler, grov sennep
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, kirsebær (L)(N)
SÆSON MENU
4 retter 575,- Serveres individuelt til hele bordet
-
OKSETATARparmesan, mayo, sprøde kartofler, sort vinter-trøffel (L)
-
-
RAVIOLI MED RICOTTA OG SPINAThasselnødder, brunet smør, salvie, sort vinter trøffel (G)(L)(N)
-
-
ANDEBRYSTgræskar, cime di rape, druer, trøffelsauce
-
KARTOFLERparmesan-aioli, pepperoncino, rosmarin (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, kirsebær (L)(N)