• FORSIDE
  • MENU
  • VIN & DRINKS
  • SELSKABER
  • JOB
  • GAVEKORT
  • GALLERI K
Kristen Bernikows Gade 9-11, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • SELSKABSMENU
  • VIN & DRINKS

FROKOST

11.30-15.30

SE MENUEN SOM PDF

ANTIPASTI

  • OLIVEN
    marineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter
    25
  • PARMESAN
    lagret i 24 mdr
    35
  • ARANCINI
    med sensommer grønt, øko mozzarella og peberfrugt sauce (G)(L)
    pr stk 45
  • ØKO BURRATA
    med beder, lagret balsamico og pinjekerner (L)
    135
  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr. fra Parma
    145
  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan og sprød kartoffel (L)
    165

SALATER


  • SALAT PÅ KÅL
    kastanjer, figner, bagt selleri og mustarda
    125

  • CAPRESE
    med tomat, mozzarella og basilikum (L)
    125

BRUSCHETTA

(serveret på foccacia)


  • TOMATER
    burrata og basilikum (G)(L)
    75

  • TILVALG:
    Lufttørret Ruliano skinke
    30

  • TUNMOUSSE
    peberfrugt og kapers (G)
    75

  • RIB-EYE
    trøffelmayo og parmesan (G)(L)
    135

MINI PIZZA

(lavet på surdej)

  • MARGHERITA
    med tomat, mozzarella og basilikum (G)(L)
    95
  • ACCIUGA
    med tomat, mozzarella og ansjos (G)(L)
    110
  • GAMBERI
    med tomat, Vesterhavsost, vilde rejer, chili og basilikum (G)(L)
    135
  • RULIANO
    med tomat, mozzarella, stracciatella og Ruliano skinke (G)(L)
    135

PASTA


  • RAVIOLI
    med ricotta og spinat hertil svampe og trøffel (G)(L)
    145

  • SPAGHETTI
    med argentinske rejer, n´duja, citron, fennikel og pecorino (G)(L)
    145

  • RISOTTO
    med græskar, Ruliano skinke og morkler (L)
    145

  • MEZZE RIGATONI
    med ragout af vildsvin, parmesan og salvie (G)(L)
    145

  • MAFALDINE
    med amatriciana sauce, guanciale, chili, løg, og parmesan (L)(G)
    145

HOVEDRETTER


  • BAGT TORSK
    med ragout af jomfruhummer, oliven, selleri og porre (L)
    295

  • TAGLIATA
    Dansk kalve rib-eye med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)
    365

  • TILVALG:
    Stegte kartofler med parmesan aioli, chili og rosmarin
    55

DESSERT


  • 3 SLAGS OST
    serveret med kompot og crostini (G)(L)
    125

  • VANILJE-SEMIFREDDO
    med amaretto, chokolade og hindbær (L)(N)
    85

  • THE MARKET TIRAMISU
    vores udgave med hasselnød og cacao crumble (G)(L)(N)
    85

ANTIPASTI MISTI 195 pr. person

Et mix af alle vores yndlingssnacks serveret family-style til hele bordet


  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr. fra Parma

  • OLIVEN
    marineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter

  • PARMESAN
    lagret i 24 mdr.


  • BURRATA
    med beder, lagret balsamico og pinjekerner (L)

  • ARANCINI
    med sensommer grønt, øko mozzarella og peberfrugt sauce (G)(L)

  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan og sprød kartoffel (L)

  • VITELLO TONNATO
    med hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt

FROKOST DELEMENU 275 pr. person

Serveret family-style til hele bordet


  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr. fra Parma

  • ARANCINI
    med sensommer grønt, øko mozzarella og peberfrugt sauce (G)(L)

  • ØKO BURRATA
    med beder, lagret balsamico og pinjekerner (L)

  • VITELLO TONNATO
    med hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt


  • MAFALDINE
    med amatriciana sauce, guanciale, chili, løg, cherrytomat og parmesan (L)(G)

  • SALAT PÅ KÅL
    kastanjer, figner og mustarda

AFTEN

SE MENUEN SOM PDF

SNACKS


  • OLIVEN
    marineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter
    25

  • PARMESAN
    lagret i 24 mnd.
    35

  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr. fra Parma
    155

  • ØKO BURRATA
    med Ruliano skinke (L)
    195

  • ARANCINI
    med sensommer grønt, øko mozzarella og peberfrugt sauce (G)(L)
    95

FORRETTER

  • STEGT BLOMKÅL
    med stracciatella, ansjos vinaigrette og saltet citron (L)
    135
  • ØKO BURRATA
    med beder, lagret balsamico og pinjekerner (L)
    155
  • RØGET LAKS
    med caprino, fennikel, sennepsfrø og crostini (G)(L)
    145
  • MINI PIZZA
    med vilde rejer, Vesterhavsost, tomat, chili og basilikum (G)(L)
    155
  • TUN CRUDO
    lynstegt tun med kapers, chili, tomat og oregano
    165
  • VITELLO TONNATO
    med hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt
    135
  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan, sprød kartoffel og friskrevet sommertrøffel (L)
    195

PASTA


  • RAVIOLI
    med ricotta og spinat, hertil svampe og trøffel (G)(L)
    195

  • SPAGHETTI
    med argentinske rejer, n´duja, citron, fennikel og pecorino (G)(L)
    185

  • RISOTTO
    med græskar, Ruliano skinke og morkler (L)
    165

  • MEZZE RIGATONI
    med ragout af vildsvin, parmesan og salvie (G)(L)
    175

  • MAFALDINE
    med amatriciana sauce, guanciale, chili, cherrytomat, løg, parmesan og persille (L)(G)
    175

HOVEDRETTER

  • BAGT TORSK
    med ragout af jomfruhummer, oliven, selleri og porre (L)
    295
  • GRILLET LAMMEKRONE
    med rosmarin brødkrummer, lammesky og broccolini (G)
    295
  • TAGLIATTA
    Dansk kalve rib-eye 300 gram, grillet medium-rare med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)
    365
  • VAGTEL FASERET MED SVAMPE
    med spinat og kirsebær-peber sauce (L)(G)
    245

TILVALG


  • SALAT
    på kål, kastanjer, figner og mustarda
    75

  • KARTOFLER
    med parmesan aioli, chili og rosmarin (L)
    55

  • TOMATSALAT
    med øko mozzarella, balsamico og basilkum (L)
    75

  • REVET TRØFFEL
    5 gram
    dagspris

DESSERTER

  • 3 SLAGS OST
    serveret kompot og crostini (G)(L)
    125
  • VANILJE-SEMIFREDDO
    med amaretto, chokolade, æble og stikkelsbær (L)(N)
    105
  • THE MARKETS TIRAMISU
    vores udgave med hasselnød og cacao crumble (G)(L)(N)
    105
  • AFFOGATO
    vaniljeis med espresso
    65
  • CITRONSORBET
    med vodka
    75
  • GELATO
    en kugle is
    45

SELSKABSMENU

VILKÅR FOR SELSKABER

SE SELSKABSMENU SOM PDF

DELEMENU

9 eller 11* små retter, family-style til hele bordet (495/595* pr. person)


  • 24 MDR. LUFTTØRRET SKINKE
    fra ”Ruliano” i Parma

  • ARANCINI
    med sensommer grønt, øko mozzarella og peberfrugt sauce (G)(L)

  • ØKO BURRATA
    med tomat og basilikum (L)


  • *RØGET LAKS
    med caprino, sennepsfrø, fennikel og crostini (L)(G)

  • *TUN CRUDO
    Tun crudo, lynstegt tun med kapers, chili, tomat og oregano


  • VITELLO TONNATO
    med hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt

  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan og sprød kartoffel

  • MAFALDINE
    med amatriciana sauce, guanciale, chili, cherrytomat, persille, parmesan, og løg (L)(G)


  • GRILLET LAMMEKRONE
    med rosmarin brødkrummer, lammesky og broccolini (G)

  • eller
    +150,- pr. Person

  • TAGLIATA
    Dansk kalve rib-eye grillet medium-rare med balsamico, svampe, rucola, parmesan og friskrevet trøffel


  • KARTOFLER
    med parmesan aïoli, chili og rosmarin (L)

  • SALAT PÅ KÅL
    kastanjer, figner og mustarda


  • 3 SLAGS OSTE
    serveret med kompot og crostini (G)(L)

  • eller

  • VANILJE-SEMIFREDDO
    med amaretto, chokolade, æble og stikkelsbær (L)(N)


  • REGULARE VINMENU 3 glas / 4 glas
    425 / 525*

  • SUPERIORE VINMENU 3 glas / 5 glas
    695 / 895*

AFTENMENU

4 retter - 450 I Serveres til hele bordet


  • TUN CRUDO
    lynstegt tun med kapers, chili, tomat og oregano

  • MEZZE RIGATONI
    med ragout af vildsvin, parmesan og salvie (G)(L)

  • VAGTEL FARSERET MED SVAMPE
    med spinat og kirsebær-peber sauce (L)(G)

  • Hertil kartofler med parmesan aioli, chili og rosmarin (L)

  • 3 SLAGS OSTE
    serveret med kompot og crostini (L)(G)

  • eller

  • VANILJE-SEMIFREDDO
    ed amaretto, chokolade, æble og stikkelsbær (L)(N)

VIN & DRINKS

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • BOBLER
  • ‘Millesimato’ Pas Dose, Contratto, Alta Langa
    120
    2017
  • Cuvée Novecento, Metodo Classico, Contratto, Alta Langa
    245
    2011
  • HVID
  • Sauvignon Blanc, Di Leonardo Vineyards, Friuli-Venezia Giulia
    100
    2021
  • Monferrato Bianco, Viognier, Ferraris
    115
    2022
  • Rovereto Gavi di Gavi, Michele Chiarlo
    120
    2021
  • Langhe Chardonnay, Brangero, Piemonte
    140
    2020
  • Timorasso, Colli Tortonesi, La Spinetta
    165
    2021
  • ROSÉ
    100
  • New Day, Rosato, IGT, Tenuta Il Palagio, Toscana
    100
    2021
  • RØD
    105
  • Pinot Nero, Blauburgunder, Colterenzio, Alto Adige
    110
    2021
  • Barbera d’Alba, La Cresta, Rocche Dei Manzoni, Piemonte
    150
    2020
  • Rosso di Montalcino, Gianni Brunelli
    160
    2018
  • Langhe Nebbiolo, La Spinetta
    165
    2019
  • Barolo Garretti, La Spinetta
    400
    2018
  • SØDT OG HEDT
    400
  • Passito Bianco, Le Vigne Blanche, Recchia
    130
    2020
  • Passito Oro, La Spinetta
    250
    2011

DRINKS & AVEC

  • SIGNATURE COCKTAILS
  • ITALIAN PASSION
    135
    Absolut Vodka, passion, peach, champagne syrup & fresh lime
  • NEGRONI SOUR
    140
    Plymouth Gin, Campari, Cocchi di Torino, lemon, simple syrup, egg white & peach bitters
  • BAILEYS ESPRESSO MARTINI
    140
    Absolut Vodka, Havana 7 rum, Baileys, Kahlua, espresso & chocolate bitters
  • LIMONCELLO SPRITZ
    100
    Limoncello, prosecco & lemon
  • SEASONAL
    140
  • LIMONIAMO
    130
    Beefeater24 gin, Italicus, Limoncello, bergamot, fresh lemon
  • VESPA SIDECAR
    140
    Martell VSOP, Amaro, pear & lemon
  • ROSA PRIMAVERA
    140
    Malfy Gin, Lillet Blanc, raspberry, eggwhite & lemon
  • LONGDRINKS
    100
  • HENDRICKS TONIC
    125
    Hendricks Gin, Franklin & Sons Indian Tonic & cucumber
  • MALFY TONIC
    125
    Malfy Gin, Franklin & Sons Rosemary Tonic & black olives
  • MONKEY TONIC
    135
    Monkey 47 Gin, tonic, lemon peel & blueberries
  • VERMOUTH TONIC
    115
    Cocchi di Torino, Franklin & Sons Indian Tonic, orange & bitters
  • NON-ALHOLIC
    125
  • LEMON & THYME LEMONADE
    50
  • SODA
    135
  • LIMONATA – ARANCIATA – ARANCIATA ROSSO
    45
  • EDEN SPRINGS WATER
    35 (pr. person)
    Filtered still and sparkling ad libitum
  • BOTTLED BEER
    50
  • CASTELLO
    60
  • PERONI
    60
  • GRAPPA
    35 (pr. person)
  • Spørg din tjener om udvalget
  • COFFEE
    60
  • ESPRESSO
    30
  • DOUBLE ESPRESSO
    40
  • MACCHIATO
    40
  • CORTADO
    40
  • CAPPUCCINO
    50
  • CAFFE LATTE
    50
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • italian@themarketcph.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 00:00
  • Tirsdag
    11:30 - 00:00
  • Onsdag
    11:30 - 00:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    11:30 - 00:00

Køkkenets lukketider:
Mandag - Onsdag kl. 22.00
Torsdag - Lørdag kl. 22.30
Søndag kl 21.00
Køkkenet er lukket alle dage mellem 16-17

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso Masseria PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon Sunset Noodle The Market Asian Trattoria Fiat