• FORSIDE
  • MENU
  • VIN & DRINKS
  • SELSKABER
  • JOB
  • GAVEKORT
  • GALLERI K
Kristen Bernikows Gade 9-11, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SE MENUEN SOM PDF

SNACKS


  • OLIVEN
    marineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter
    25

  • PARMESAN
    lagret i 24 mnd.
    25

  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr., fra Parma
    125

  • ØKO BURRATA
    med Ruliano skinke (L)
    185

  • ARANCINI
    med sommertrøffel, øko mozzarella, parmesan og trøffelmayo (G)(L)
    85

FORRETTER


  • SOMMERSALAT
    med grapefrugt, figner, salanova, romaine, granatæbler og valnødder (N)
    120

  • VITELLO TONNATO
    med hj*
    125

  • STEGT PULPO
    med kikærter, grøn selleri, grønt æble, tomat, taggiasca oliven, paprika-tomatolie og citron (G)
    185

  • ØKO BURRATA
    med tomat, basilikum og olivenolie (L)
    135

  • AUBERGINE ALLA PARMIGIANA
    med aubergine, tomat, stracciatella, pinjekerner, parmesan og basilikum (L)(N)
    130

  • MINI PIZZA
    med hummer, vesterhavsost, tomat, chili og basilikum (G)(L)
    175

  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan, sprød kartoffel og friskrevet sommertrøffel (L)
    215

  • TUNTATAR
    med citronmayonnaise, sort hvidløgsaioli, mynte, purløg, pane carasau og brøndkarse (G)
    145

PASTA


  • ORECCHIETTE
    med pesto, parmesancreme og basilikum (G)(L)(N)
    135

  • BUCATINI
    med ansjoser, rucola, kapers, cherrytomat, hvidløg, chili, persille og pecorino (L)(G)
    145

  • RISOTTO
    Med favabønner, persille, zucchini, gedeost og oregano (L)
    155

  • TORSK OG KARTOFFEL RAVIOLI
    med rejer, zucchini, estragon og tomat (G)(L)
    195

  • MAFALDINE
    Med amatriciana sauce, guanciale, chili, cherrytomat og løg (L)(G)
    165

HOVEDRETTER


  • GRILLET LAMMEKRONE
    med rosmarin brødkrummer, lammesky og broccolini (G)
    275

  • TAGLIATTA DI MANZO
    rib-eye 300 gram, grillet medium-rare med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)
    345

  • GRILLET PERLEHØNEBRYST
    med cannellini bønner, trøffelsauce, tomat og salvie
    215

  • BAGT PIGHVAR
    med artiskok, broccolini, grønne ærter, hvidvinssauce og dild (L)
    325

TILVALG


  • SOMMER SALAT
    med grapefrugt, figner, salanova, romaine, granatæble og valnødder (N)
    65

  • KARTOFLER
    med parmesan aioli, chili og rosmarin (L)
    45

  • TOMATSALAT
    med øko mozzarella og basilkum (L)
    65

  • REVET TRØFFEL
    5 gram
    65

DESSERTER


  • 3 SLAGS OST
    serveret kompot og crostini (G)(L)
    95

  • VANILJE-SEMIFREDDO
    med amaretto og jordbær (L)(N)
    95

  • CITRONSORBET
    med eller uden vodka
    75 / 35

  • TIRAMISU
    med kaffeis, toppet med hasselnødder og chokolade (G)(L)(N)
    95
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • italian@themarketcph.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 00:00
  • Tirsdag
    11:30 - 00:00
  • Onsdag
    11:30 - 00:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    11:30 - 00:00

Køkkenets lukketider:
Mandag - Onsdag kl. 22.00
Torsdag - Lørdag kl. 22.30
Søndag kl 21.00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian Trattoria Fiat