• FORSIDE
  • MENU
  • VIN & DRINKS
  • SELSKABER
  • JOB
  • GAVEKORT
  • GALLERI K
Kristen Bernikows Gade 9-11, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

MENU

SE MENUEN SOM PDF

SNACKS


  • OLIVEN
    marineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter
    25

  • PARMESAN
    lagret i 24 mnd.
    35

  • LUFTTØRRET RULIANO SKINKE
    24 mdr., fra Parma
    155

  • ØKO BURRATA
    med Ruliano skinke (L)
    195

  • ARANCINI
    med sommertrøffel, øko mozzarella, parmesan og trøffelmayo (G)(L)
    95

FORRETTER


  • INSALATA MISTA
    med grapefrugt, figner, lollo rosso, romaine, granatæbler og valnødder (N)
    130

  • VITELLO TONNATO
    med hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt
    135

  • STEGT PULPO
    med kikærter, grøn selleri, grønt æble, tomat, taggiasca oliven, paprika-tomatolie og citron (G)
    185

  • ØKO BURRATA
    med gulerødder, champagne vinaigrette, basilikum og basilikumolie (L)
    155

  • AUBERGINE ALLA PARMIGIANA
    med aubergine, tomat, stracciatella, pinjekerner, parmesan og basilikum (L)(N)
    155

  • MINI PIZZA
    med hummer, vesterhavsost, tomat, chili og basilikum (G)(L)
    185

  • OKSETATAR
    med trøffelmayo, parmesan, sprød kartoffel og friskrevet sommertrøffel (L)
    215

  • TUNTATAR
    med citronmayonnaise, sort hvidløgsaioli, mynte, purløg, pane carasau og brøndkarse (G)
    175

PASTA


  • MEZZE RIGATONI
    med lammeragout, cavolo nero, porcini, og ricotta affumicata (G)(L)
    185

  • BUCATINI
    med ansjoser, rucola, kapers, cherrytomat, hvidløg, chili, persille og pecorino (L)(G)
    165

  • RISOTTO
    med favabønner, persille, zucchini, gedeost og oregano (L)
    165

  • TORSK OG KARTOFFEL RAVIOLI
    med rejer, zucchini, estragon og tomat (G)(L)
    195

  • MAFALDINE
    med amatriciana sauce, guanciale, chili, cherrytomat, løg, parmesan og persille (L)(G)
    175

HOVEDRETTER


  • GRILLET LAMMEKRONE
    med rosmarin brødkrummer, lammesky og broccolini (G)
    295

  • TAGLIATTA DI MANZO
    rib-eye 300 gram, grillet medium-rare med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)
    365

  • POLLO ALLA DIAVOLA
    med cavolo nero, kejserhatte, marsala sauce og salvie
    245

  • BAGT TORSK
    med cacciucco sauce, artiskok, muslinger, savoykål og semi-dried tomater (S)
    275

TILVALG


  • INSALATA MISTA
    med grapefrugt, figner, lollo rosso, romaine, granatæble og valnødder (N)
    75

  • KARTOFLER
    med parmesan aioli, chili og rosmarin (L)
    55

  • TOMATSALAT
    med øko mozzarella og basilkum (L)
    75

  • REVET TRØFFEL
    sort eller hvid vinter trøffel
    dagspris

DESSERTER


  • 3 SLAGS OST
    serveret kompot og crostini (G)(L)
    125

  • VANILJE-SEMIFREDDO
    med amaretto, chokolade og skovbær (L)(N)
    105

  • CITRONSORBET
    med eller uden vodka
    75 / 35

  • TIRAMISU
    med kaffeis, toppet med hasselnødder og chokolade (G)(L)(N)
    105

  • KNUST CANNOLI
    Med ricotta, hindbærtuile, pistacieis og hvid chokolade
    125
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • italian@themarketcph.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 00:00
  • Tirsdag
    11:30 - 00:00
  • Onsdag
    11:30 - 00:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    11:30 - 00:00

Køkkenets lukketider:
Mandag - Onsdag kl. 22.00
Torsdag - Lørdag kl. 22.30
Søndag kl 21.00
Køkkenet er lukket alle dage mellem 16-17

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian Trattoria Fiat