FROKOST
11.30-15.30
MENU
-
BURRATAbagte gulerødder, pinjekerner, lagret balsamico (L)
-
LAKS CRUDOråmarineret laks, agurk, druer, chili
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
-
-
SPAGHETTIspicy tomatsauce, stracciatella (G)(L)
-
225 PR. PERSON
ANTIPASTI - FORRETTER
100
-
TRE ARANCINItrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
TO BRUSCHETTAburrata, tomater, basilikum (G)(L)
-
TO BRUSCHETTARuliano-skinke, burrata, rucola (G)(L)
-
BURRATAbagte gulerødder, pinjekerner, lagret balsamico (L)(N)
-
RØDBEDE CARPACCIOgedeost, balsamico, æbler, hasselnødder (L)(N)
-
MARINERET PEBERFRUGTansjos, grillet foccacia, oregano (G)
-
LAKS CRUDOråmarineret laks, agurk, druer, chili
-
PULPO SALATblæksprutte, sprøde grøntsager, grønne oliven
-
RULIANO-SKINKElufttørret, 24 mdr. fra Parma
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
PIZZETTA - MINI PIZZA
120
-
TOMATmozarella, basilikum (G)(L)
-
TRØFFELmozzarella, taleggio (G)(L)
-
ANSJOSERtomat, chili, hvidløg, oregano (G)
-
RULIANO SKINKEtomat, mozzarella, stracciatella (G)(L)
PRIMI - PASTA
-
SPAGHETTIspicy tomatsauce, stracciatella (G)(L)115
-
RISOTTO MANTECATOkaninragout, svampe (L)115
-
-
RAVIOLImed ricotta og spinat - zucchini, brocoli, trøffel (G)(L)145
-
SPAGHETTI VONGOLEmuslinger, luftørret skinke, chili, hvidløg (G)145
-
MEZZE RIGATONIlammeragout, taggiasca oliven, parmesan (G)(L)145
-
MAFALDINE AMATRICIANAguanciale, tomatsauce, chili, parmesan (G)(L)145
DOLCE - DESSERT
85
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, æble (L)(N)
-
THE MARKETS TIRAMISUhasselnød, cacao crumble (G)(L)(N)
FORMAGGIO - OST
75
-
TALEGGIOtrøffel, abrikos, crostini (G)(L)