FROKOST
11.30-15.30
ANTIPASTI
-
OLIVENmarineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter25
-
PARMESANlagret i 24 mdr35
-
ARANCINImed sommertrøffel, øko mozzarella og trøffelmayo (G)(L)45
-
ØKO BURRATAmed tomater og basilikum (L)135
-
LUFTTØRRET RULIANO SKINKE24 mdr. fra Parma145
-
OKSETATARmed trøffelmayo, parmesan og sprød kartoffel (L)165
SALATER
-
SALAT MED ASPARGESsur-sød peberfrugt, tomater, græskarkerner og italiensk dressing125
-
CAPRESEmed tomat, mozzarella og basilikum (L)125
BRUSCHETTA
(serveret på foccacia)
-
TOMATERburrata og basilikum (G)(L)75
-
TILVALG:Lufttørret Ruliano skinke30
-
ÆRTERansjos og mynte (G)75
-
TUNMOUSSEpeberfrugt og kapers (G)75
-
RIB-EYEtrøffelmayo og parmesan (G)(L)135
MINI PIZZA
(lavet på surdej)
-
MARGHERITAmed tomat, mozzarella og basilikum (G)(L)95
-
ACCIUGAmed tomat, mozzarella og ansjos (G)(L)110
-
RULIANOmed tomat, mozzarella, stracciatella og Ruliano skinke (G)(L)135
-
GAMBERImed tomat, vesterhavsost, vilde rejer, chili og basilikum (G)(L)135
PASTA
-
RISOTTOmed asparges, ærter, parmesan, sprød Ruliano skinke og brøndkarse (L)145
-
SPAGHETTImed kammuslinger, kapers, citron og bottarga crumble (G)(L)145
-
RAVIOLImed torsk og kartoffel, skaldyrssauce, zucchini, estragon og tomat (G)(L)145
-
MEZZE RIGATONImed ragout af vildsvin, parmesan og salvie (G)(L)145
-
MAFALDINEmed amatriciana sauce, guanciale, chili, løg, og parmesan (L)(G)145
HOVEDRETTER
-
PANDESTEGT HELLEFLYNDERmed Ciambotta og basilikum285
-
TAGLIATA DI MANZORib-eye med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)365
-
TILVALG:Stegte kartofler med aioli, chili og rosmarin55
DESSERT
-
3 SLAGS OSTserveret med kompot og crostini (G)(L)125
-
VANILJE-SEMIFREDDOmed amaretto, chokolade og rabarberkompot (L)(N)85
-
TIRAMISUmed kaffeis, hasselnødder og chokolade (G)(L)(N)85
ANTIPASTI MISTI 195 pr. person
Et mix af alle vores yndlingssnacks serveret family-style til hele bordet
-
LUFTTØRRET RULIANO SKINKE24 mdr. fra Parma
-
OLIVENmarineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter
-
PARMESANlagret i 24 mdr.
-
-
BURRATAmed tomater og basilikum (L)
-
ARANCINImed sommertrøffel, øko mozzarella og parmesan (G)(L)
-
BRUSCHETTAmed ærter, ansjos og mynte (G)
-
VITELLO TONNATOmed hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt
FROKOST DELEMENU 275 pr. person
Serveret family-style til hele bordet
-
LUFTTØRRET RULIANO SKINKE24 mdr. fra Parma
-
ARANCINImed sommertrøffel, øko mozzarella, parmesan og trøffelmayo (G)(L)
-
ØKO BURRATAmed tomat og basilikum (L)
-
VITELLO TONNATOmed hjertesalat, kapers og sur-sød peberfrugt
-
-
MAFALDINEmed amatriciana sauce, guanciale, chili, løg, cherrytomat og parmesan (L)(G)
-
INSALATA MISTAmed asparges, radisser, spinat, græskarkerner og italiensk dressing