FROKOST
11.30-15.30
ANTIPASTI
-
OLIVENmarineret i olivenolie, hvidløg og krydderurter25
-
PARMESANlagret i 24 mdr35
-
ARANCINImed cime di rapa, øko mozzarella og n´duja mayo (G)(L)pr stk 45
-
ØKO BURRATAmed beder, lagret balsamico og pinjekerner (L)135
-
RØGET LAKSmed caprino, æbler, fennikel, peberrod og crostino (G)(L)135
-
TUN TATARmed kapers, chili, oregano, tomat mayo og pane caracao (G)135
-
LUFTTØRRET RULIANO SKINKE24 mdr. fra Parma145
-
OKSETATARmed trøffelmayo, parmesan og sprød kartoffel (L)165
SALATER
-
SALAT PÅ KÅLmed rødkål, kastanjer, dadler og appelsin125
-
CAPRESEmed tomat, mozzarella og basilikum (L)125
BRUSCHETTA
(serveret på foccacia)
-
TOMATERburrata og basilikum (G)(L)75
-
TILVALG:Lufttørret Ruliano skinke30
-
TUNMOUSSEpeberfrugt og kapers (G)75
-
DANSK KALVE RIB-EYEtrøffelmayo og parmesan (G)(L)135
MINI PIZZA
(lavet på surdej)
-
MARGHERITAmed tomat, mozzarella og basilikum (G)(L)95
-
ACCIUGAmed tomat, mozzarella og ansjos (G)(L)110
-
SCAMPImed tomat, Vesterhavsost, jomfruhummer, chili og basilikum (G)(L)145
-
RULIANOmed tomat, mozzarella, stracciatella og Ruliano skinke (G)(L)145
PASTA
-
RISOTTO MANTECATOmed parmesan og sort vintertrøffel (L)145
-
MEZZE RIGATONImed cime de rapa, zucchini, parmesan og trøffel (G)(L)145
-
RAVIOLImed ricotta og spinat hertil salsiccia, cavolo nero og fennikel pollen (G)(L)145
-
PAPPARDELLEmed anderagout, taggiasca oliven og parmesan (G)(L) - 145145
-
MAFALDINEmed amatriciana sauce, guanciale, chili, løg, og parmesan (L)(G)145
HOVEDRETTER
-
BAGT TORSKmed ragout af jomfruhummer, oliven, selleri og porre (L)295
-
TAGLIATADansk kalve rib-eye med svampe, balsamico, rucola, parmesan og trøffelolie (L)365
-
TILVALG:Stegte kartofler med parmesan aioli, chili og rosmarin55
DESSERT
-
3 SLAGS OSTserveret med kompot og crostini (G)(L)125
-
VANILJE-SEMIFREDDOmed amaretto, chokolade og amarena kirsebær (L)(N)85
-
THE MARKET TIRAMISUvores udgave med hasselnød og cacao crumble (G)(L)(N)85