MENUER
DELEMENU
11 retter, serveret family-style til hele bordet. Vinmenu 4 glas 450 incl filtreret vand
-
RULIANO SKINKE - 24 MDR. LUFTTØRRET SKINKEFra ”Ruliano” i Parma
-
MARINERET PEBERFRUGTAnsjoser, grillet foccacia, oregano (G)
-
ARANCINITrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
-
BURRATABagte gulerødder, pinjekerner, lagret balsamico (L)(N)
-
LAKS CRUDORåmarineret laks, agurk, druer, chili
-
OKSETATARParmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
-
RAVIOLIMed ricotta og spinat, zucchini, broccoli, trøffel (G)(L)
-
MEZZE RIGATONIAnderagout, parmesan, taggiasca oliven (G)(L)
-
-
GRILLET LAMMEKRONEBrødkrummer, lammesky, broccolini (G)
-
RADICCHIOSALATRødkål, valnødder, dadler, citrus (N)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOAmaretto, chokolade, amarena kirsebær(L)(N)
-
-
- 595 -
4 RETTERS MENU
Serveres individuelt til hele bordet. Vinmenu 3 glas 350 incl filtreret vand
-
LAKS CRUDORåmarineret laks, agurk, druer, chili
-
-
RAVIOLIMed ricotta og spinat, trøffel, zucchini, broccoli (G)(L)
-
-
ANDEBRYSTCime di rapa, cannellini bønner cacio e pepe, solbærsauce (L)
-
KARTOFLER & GRÆSKARRosmarin, græskarkerner, Pecorino, EVOO (L)
-
eller
-
TAGLIATAGrillet Dansk kalve rib-eye, svampe, balsamico, rucola, parmesan (L)
-
KARTOFLER & GRÆSKARRosmarin, græskarkerner, Pecorino, EVOO (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOAmaretto, chokolade, amarena kirsebær (L)(N)
-
-
- 450 -
KOMMENDE SELSKABSMENU
TILGÆNGELIG I 2025
VINTERMENU
11 retter, serveret family-style til hele bordet. Vinmenu 4 glas 350 incl filtreret vand
-
RULIANO SKINKE - 24 MDR. LUFTTØRRET SKINKEFra ”Ruliano” i Parma
-
MARINERET PEBERFRUGTansjoser, grillet foccacia, oregano (G)
-
ARANCINItrøffel, mozzarella, trøffelmayo (G)(L)
-
-
BURRATAbagte gulerødder, pinjekerner, lagret balsamico (L)(N)
-
LAKS CRUDOråmarineret laks, agurk, druer, chili
-
OKSETATARparmesan, trøffelmayo, sprøde kartofler (L)
-
-
RAVIOLImed ricotta og spinat, zucchini, broccoli, trøffel (G)(L)
-
MAFALDINE AMATRICIANAguanciale, chili, tomatsauce, løg, parmesan (G)(L)
-
-
GRILLET LAMMEKRONEbrødkrummer, lammesky, broccolini (G)
-
RADICCHIOSALATblodappelsin, sesam, balsamico
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, æble (L)(N)
-
-
- 495 -
4 RETTERS MENU
Serveres individuelt til hele bordet. Vinmenu 3 glas 350 incl filtreret vand
-
BURRATAbagte gulerødder, pinjekerner, lagret balsamico (L)(N)
-
-
MEZZE RIGATONIlammeragout, taggiasca oliven, parmesan (G)(L)
-
-
TAGLIATAgrillet Dansk kalve rib-eye, svampe, balsamico, rucola, parmesan (L)
-
KARTOFLER & GRÆSKARrosmarin, græskarkerner, Pecorino, EVOO (L)
-
-
VANILJE-SEMIFREDDOamaretto, chokolade, æble (L)(N)
-
-
- 450 -